New Year’s Eve 2019 in Jakarta Indonesia

New Year’s Eve 2019 in Jakarta Indonesia


Hi guys! Today we wanted.. We wanted to
watch firework! By the way I don’t have my glasses on because I lost it but I
know it’s not gonna get lost So we’re gonna watch a firework.. like, fireworks and now we are inside the car we are on the way to the location So yeah, stay tuned! bye… So today we are at Jakarta Indonesia She’s sleeping.. Oh… She’s awake! We are in Jakarta – Indonesia and we are going downtown where the people celebrates the new year I mean New Year’s Eve I guess yeah
so they celebrate New Year’s in a road where they throw like fireworks and it’s
gonna be really fun I got my unicorn blankie like plus hoodie and I got my I
got my little we bare bears doll for a pillow and Ceira has got these leopard
blanket Yeah that’s Parissa, her favorite doll. Yeah she made those glittering braces so yeah um it’s really cold at night so yeah we got our blankie. Bye..

100 thoughts on “New Year’s Eve 2019 in Jakarta Indonesia

  1. Hai semua! Silahkan komen SELAMAT TAHUN BARU 2019 di bawah ini dan aku akan berkunjung ke channel kalian semua.. Keep supporting!

  2. Hadir berkunjung Like 39 nya…
    Videonya keren kak, Salam kompak selalu ya…
    Saya sudah sub, ditunggu kunjungan baliknya…
    Terima kasih kak…

  3. Bused dah jam berapa tuh dek kuat tahan mata juga yah , eh sy belum ngucapin happy new year 🎉🎇🎆🎊 salam buat pabos yah dek Abbey ceira juga

  4. De Marsha, kalo di photo Profil seperti sudah dewasa tapi pas lihat video ini kelihatan seperti masih Anak2😂
    Yg betul yg mana yah 🤔🤔🤔

  5. Tahun baruan di Jakarta rame banget ya neng? Pasti di sana banyak ramen keramaian dan banyak acara-acara kemeriahan di tahun baru 2019

  6. Kmrn sy Mau ke Jakarta dah kemalem, akhirnya di Depok aja.
    Si adek dah pinter Vlog juga itu ya.
    Pulang jam berapa dr tahun Baru kmrn komendan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *